Witajcie w dolinie Khorinis...Ja i drugi admin kastelan życzymy miłej gry!
W tym wątku piszcie swoje propozycje o zostanie dowódcą.
Miejsca wolne:
-wszystkie zajęte (możecie tu pisać też skargi na dowódców frakcji. Wzór skargi: Gracz który wam się uprzykrzył
Co zrobił:
Dowód (np: screenshots)
Wzór podania:
Nick:
O sobie; (np czy jesteś pracowity i czy często wchodzisz na serwer)
Terminy rp: (tutaj piszesz jakich terminów z rp znasz)
Czyim dowódcą chcesz być:
Ostatnio edytowany przez Kastelan (2012-06-07 17:43:15)
Klasa na którą składam podanie : Dowódca miasta
Nick : Roche
Poziom RP : 9/10
O sobie , dlaczego ty? - Mam dowódcę na kilku serwach a także zastępców , umiem wymyślić ciekawe zadania , wbijam często na GMP (Weekendy kilka godz dziennie , tydzień mniej) i potrafię zorganizować ciekawe akcje RP.
Terminy RP : OOC , IC , RP - najważniejsze.
Ostatnio edytowany przez Roche (2012-06-07 13:41:52)
Ja jestem na tak ale musisz zaczekać co powie na to Head admin czyli eldiego. A kim chcesz być?
Ostatnio edytowany przez Kastelan (2012-06-07 13:41:16)
Nick:Elite
Poziom rp:7/10
O sobie; (np czy jesteś pracowity i czy często wchodzisz na serwer)-Miałem Dowódce na serwerze a także zastępcę.Na GMP wbijam co dzień po kilka godzin dziennie ,Potrafię wymyślić tez dość trudne zadania RP
Terminy rp: (tutaj piszesz jakich terminów z rp znasz)-OOC, IC, RP.To te najważniejsze
Czyim dowódcą chcesz być:Najemników (farma Onara) albo Miasta Portowego
Dziękuje Mam nadzieję na pozytywne odpowiedzi.
Pozdrawiam
Nick: Pheliasz
Poziom rp: 8,5\10
O sobie : Mogę grać często na serwerze.Jestem Miły dla graczy .Stosuję ortografię. Jak ktoś nie bendzię ogarniał RP wytłumaczę mu to. W GMP gram 3 miesiące. Byłęm kiedyś byłem dowódcą więc ogarniam to.Umiem zrobić dobre RP.Nie przeklinam. Pomagam graczą.
Terminy rp: OOC , IC , RP
Czyim dowódcą chcesz być: Beliarowcy
Nick: Vesemir
Poziom RP: 10/10
O sobie: Mam na imie Adam.Mieszkam w Łowiczu.Interesuje się mechaniką samochodową,muzyką i informatyką.Moja przygoda z RP zaczęła się na SA-MP.Grałem tam tak długo dopóki moje RP nie sięgało 7/10.Potem przeszedłem na GMP, grałem tam w RP i ogarnąłem na 10/10.Serwer będę starał się odwiedzać bardzo często.
Terminy RP: OOC, IC, RP ,PG, MG itd...
Czyim dowódcą chcesz być: Lord Miasta lub jeżeli zajęte Najemnicy
Pheliasz napisał:
Nick: Pheliasz
Poziom rp: 8,5\10
O sobie : Mogę grać często na serwerze.Jestem Miły dla graczy .Stosuję ortografię. Jak ktoś nie bendzię ogarniał RP wytłumaczę mu to. W GMP gram 3 miesiące. Byłęm kiedyś byłem dowódcą więc ogarniam to.Umiem zrobić dobre RP.Nie przeklinam. Pomagam graczą.
Terminy rp: OOC , IC , RP
Czyim dowódcą chcesz być: Beliarowcy
w imieniu headadmina przyjmójęcie. możesz zacząć od zaraz
Ostatnio edytowany przez Kastelan (2012-06-07 14:49:57)
Roche napisał:
Klasa na którą składam podanie : Dowódca miasta
Nick : Roche
Poziom RP : 9/10
O sobie , dlaczego ty? - Mam dowódcę na kilku serwach a także zastępców , umiem wymyślić ciekawe zadania , wbijam często na GMP (Weekendy kilka godz dziennie , tydzień mniej) i potrafię zorganizować ciekawe akcje RP.
Terminy RP : OOC , IC , RP - najważniejsze.
W imieniu Headadmina przyjmuję cie zaczynaj od zaraz.
Ostatnio edytowany przez Kastelan (2012-06-07 14:53:32)
Vesemir napisał:
Nick: Vesemir
Poziom RP: 10/10
O sobie: Mam na imie Adam.Mieszkam w Łowiczu.Interesuje się mechaniką samochodową,muzyką i informatyką.Moja przygoda z RP zaczęła się na SA-MP.Grałem tam tak długo dopóki moje RP nie sięgało 7/10.Potem przeszedłem na GMP, grałem tam w RP i ogarnąłem na 10/10.Serwer będę starał się odwiedzać bardzo często.
Terminy RP: OOC, IC, RP ,PG, MG itd...
Czyim dowódcą chcesz być: Lord Miasta lub jeżeli zajęte Najemnicy
Trudno uwierzyć w twój poziom rp. W imienu head admnia Narazie jesteś na okres próbny jako dowódca najemników możesz zaczynać od zaraz. ALe pamiętaj jeśli będzie na ciebie skarga lub zły głos wylatujesz.
Moderator
Nick:--melin--
Poziom RP:9/10
O sobie:Jestem przyjacielski dla wszystkich graczy staram się pomagać w grze.Znam zasady GMP czyli RP, IC. OOC.Bylem juz jednym z dowódców wiec znam się na tym.W grze jestem codziennie o równych porach.Znam historię Gothica przechodziłem go parę razy.W GMP gram już długo ok 1,5 roku.Admini jeśli mnie wybierzecie będę się starał i słuchał Was.Dziękuje za przeczytanie.
Terminy: RP, OCC , IC .
Czyim dowódcą chcesz być:Władcą Miasta albo Najemników lub Magów Wody.
Moderator
sorry za nick --merlin--